Τηλεφωνήστε μας: 2310 753384

Πάνελ οροφής ή τοίχου;

Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης διατίθενται σε μια ποικιλία διαστάσεων ενώ μπορούν να τοποθετηθούν είτε στον τοίχο είτε στην οροφή.

Όσον αφορά τα συστήματα οροφής, το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η ευρεία διάχυση της θερµότητας, ενώ τα πάνελ επιτοίχιας τοποθέτησης «στοχεύουν» περισσότερο προς το σηµείο όπου κάθονται οι χρήστες, ανάλογα µε το χώρο.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του χώρου, ένας συνδυασµός πάνελ οροφής και τοίχου µπορεί κατά περίπτωση να είναι ο ιδανικός τρόπος για να επιτευχθεί η πλέον αποτελεσµατική θερµική απόδοση.

Όταν ένα πάνελ είναι επαρκές για τα τετραγωνικά του χώρου σας, θα σας ζεστάνει όπου κι αν το τοποθετήσετε, αρκεί να µην εµποδίζεται από ξένα αντικείµενα όπως π.χ. έπιπλα ή κουρτίνες.

Εάν έχουμε να κάνουμε με έναν μεγαλύτερο χώρο, ενδείκνυται η τοποθέτηση των επιτοίχιων πάνελ κοντά στο χρήστη και σε ύψος 1 µέτρου, µιας και η ένταση της θερµικής εκποµπής µειώνεται µε το τετράγωνο της απόστασης. Το βασικό πλεονέκτηµα της κοντινής τοποθέτησης είναι πως ο χρήστης δεν χρειάζεται να περιµένει να ζεσταθούν τα δοµικά στοιχεία του χώρου για να ζεσταθεί και ο ίδιος. Μέσα σε περίπου 10 λεπτά, όπου το πάνελ θα έχει πλέον φτάσει τη µέγιστη σταθερή του απόδοση, ο χρήστης µπορεί να απολαύσει τη ζέστη πριν καν βελτιστοποιηθεί η συνολική θερµοκρασία του χώρου.

Τα πάνελ οροφής είναι ιδανικά για τοποθέτηση στην οροφή της κρεβατοκάµαρας, αν και καλό θα είναι η τοποθέτηση του πάνελ να είναι τέτοια που να φροντίζει ώστε τα πόδια σας να ζεσταίνονται περισσότερο από το κεφάλι σας

Φθηνή Θέρμανση

Τα υπέρυθρα πάνελ είναι μια εύκολη λύση εναλλακτικής θέρμανσης που σας επιτρέπουν να ζεστάνετε το χώρο σας υγιεινά και οικονομικά.
Ζεστό σπίτι ή γραφείο με ελάχιστο κόστος.

Πως θα μας βρειτε

Επικοινωνία

E: sales@inoxmare.gr
TEL: +30 2310 426321
FAX: +30 2310 426331
Inox Mare Hellas AEE
Σταδίου 4
57009 Καλοχώρι - Θεσσαλονίκη